ГОТВЯТ ЗА 8 МАРТ ДИМИТРОВГРАДСКИЯ ПАЗАР. ИНВАЗИЯ ОТ ХОРА И МАШИНИ

Подготвен за 8 март ще бъде димитровградския пазар. Прави се всичко възможно за създаване на нормални условия за функционирането му на празника, въпреки натрупалия и продължаващ да вали сняг. Търговците ще могат да стигнат до обектите си без проблеми. Това ще могат да направят и клиентите, решили да напазаруват в неделя, увери управителят на най-голямото открито тържище в Южна България Димитър Вълчев.

В следобедните часове в събота на Неделния пазар е истинска инвазия от хора и машини. Техниката и работниците почистват снега още от малките часове. Той се извозва, за да не пречи на търговията утре. В подготовката са мобилизирани бобкати, багери, самосвали и десетки работници с лопати, които натрупват снега за удобно натоварване. Почистват се и главните улици на Автопазара.

Междувременно, периодично се отстранява и снегът по паркингите, за да има място за паркиране на гостите на пазара. Машините и хората помагат също така за почистването на кв. „Каменец“. Прогнозата е, че снеговалежът ще продължи цялата нощ. Правим всичко възможно да бъдат създадени нормални условия за търговия в неделния ден, още веднъж уверяват от ОП „СПИОПТ“.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук