ГОСПОДИН ТОНЕВ: ДЕМОКРАТИТЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО

Българска демократична общност
контакти

Тези, които сме демократи, трябва да имаме смелостта да си признаем, че сме малцинство. Трябва обаче да имаме стремежа да разширим влиянието си. Да вършим това, в което вярваме и да знаем, че то ще доведе до добри резултати, заяви Господин Тонев при представянето на „Политически начала” на Българска демократична общност.

Той представи малък сборник от ценностни ориентации на новата политическа формация. Инициативата е независима от всякакви външни влияния. Политическите проекти, които са създавани в България до момента, в основата им стои, задкулисието, медйното присъствие и финансирането. Ние ще работим независимо от всякакви вмешателства. Ще се опитаме с първоначални средства от общността да изградим политически продукт. Ще се обърнем към малкия и среден бизнес, каза още бившият депутат.

В основата на БДО са трайните споделени ценности и желанието за самоорганизация. Движеща сила е личността, която разгръща себе си в общението с другите.

При представянето на сборника отношение взеха още проф. Тодор Балкански и Иван Иванов, бивш председател на Управителния съвет на БДЖ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук