ГЛОБЯВАТ НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ, АКО КАРАТ БЕЗ КАСКИ

Ban-nashЩе глобяват мотористите от руски клуб „Нощни вълци“, които днес пристигнаха в България, ако карат без каски. Законът е ясен. Не може да се кара мотор без каска, коментираха от пресцентъра на МВР. Ще бъдат санкционирани, констатира ли се такова нещо!, допълниха оттам.

Според Закона за движение по пътищата, водачите и пътниците на мотоциклети и мотопеди трябва задължително да носят такива. В противен случай им се налага глоба.

Руските мотористи пристигнаха в Бургас днес, където са ги посрещнали 30-на украинци, които искали да им покажат, че не са добре дошли. Български националисти обаче нападнали украинците, което довело до намесата на полицията.

Посещението на клуб „Нощни вълци“ е част от похода им „Славянски марш“, разделен на няколко лъча. България е първата страна, която част от рокерите посещават. По-късно пътуват към Шипка, след това към София.

Групата продължава за Хърватска, Босна, Словения, Чехия, Словакия, където ще се съберат мотоциклетисти от пет лъча. Около 1000 души се включват в похода, по-200-300 във всеки лъч. На снимки се вижда, че мнозина от тях карат без каски, което е нарушение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук