ГЛОБЯВАТ КОЛИ НА СПИРКА НА УЛ. „ГЕО МИЛЕВ“, ПАРКОМЕСТА ЛИПСВАТ

контакти

Глоби са били наложени от полицията на паркирани автомобили, спрени на автобусна спирка на ул. „Гео Милев“ в Димитровград. Информацията изпрати наш читател, който алармира, че пред бл. 11 на улицата няма никакви паркоместа и хората са принудени да оставят колите си на спирката, по градинките и тротоарите. Факт е също така, че няма сложени никакви пътни знаци за обозначаване на автобусна спирка, както и знак за забрана на паркиране. В същот време обаче има обособено място за кучета, се казва в сигнала.

Проверката на място показа, че проблем действително има. Елате да видите какво става след като хората се приберат от работа. Всички спират по тротоарите и градинките, казват живущи от квартала. На единственото място за паркиране пред бл. 11 има гаражи със съответните надписи – „Не паркирай“. В съседния бл. 13 пък няколко човека се оплакаха, че също нямат паркинг. Принудили се сами да си търсят настилки, за да покрият почвата. При по-обилен дъжд всичко става в кал и колите потъват, жалваха се почиващи пред блока.

Що се отнася до автобусната спирка, там мненията са раздвоени. Едни казват, че в надвечер автобусът не може да спре заради колите. Други пък контрират, че няма място за паркиране. Всички обаче настояват част от зелените площи и тротоарите да бъдат пригодени за паркоместа.

office2

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук