ГЛЕДНА ТОЧКА: КРАЖБАТА ОТ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ КАТО ДОБРА И ЛОША НОВИНА

Държавата си свърши работата. Проверява какво се случва и това е добра новина, коментира вицепремиер Даниела Бобева. Това тя каза по повод кражбата на 24 671 кг сирене и 10 000 кг кашкавал от държавния резерв, съхранявани в хасковски склад. За изчезването на млечните продукти стана ясно вчера, след сигнал на звено „Държавен резерв“ – Пловдив. Впоследствие от полицията предприеха мерки за недопускане изнасяне на останалите съхранени стоки от склада на бул. „Съединение“ в областния град.

Даниела Бобева призна, че не може да каже подробности за липсите. Течала проверка и след нея щяло да има подробности. Ако има други липси от държавния резерв, ще ви уведомим. Резервът се проверява регулярно. Обявихме в програма, че ще засилим контрола във всяка една област, допълни тя, отказвайки да коментира дали има разпънат върху някой чадър по случая. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук