Главният секретар на МВР даде отлична оценка на Дирекцията в Хасково

Отчетоха 55% разкриваемост на престъпления в региона, средно за страната – 45,93

Поздравявам ви за отлично свършената работа. Това каза в Хасково главният секретар на МВР Младен Маринов, при представяне отчета на Областната дирекция на ведомството за 2017 г.

Присъстваха още зам.-директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ ст. комисар Константин Димитров, окръжният прокурор и председателите на Окръжен и Административен съд в Хасково. Кратък преглед на дейността на Областната дирекция на МВР в Хасково направи директорът й ст. комисар Ангел Цанков.

Разкриваемостта на престъпления на Областната дирекция е достигнала 55% при регистрирани 2591 престъпления, като средният процент за страната е 45,93%. Регистрираното увеличение на разкриваемостта се наблюдава във всички структороопределящи дялове на криминалната престъпност, се казва в отчета, който в цялост може да се види тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук