Гешев: Очаквам некоалицията да обяви война на Русия, САЩ, ЕС и Китай

контакти

Очаквам сега управляващата некоалиция и неправителство да обяви война на Русия, САЩ, ЕС и може би Китай, направи саркастичен коментар на страницата си бившият главен прокурор и кандидат-политик Иван Гешев.

Даваме ракетите си от ПВО и молим чужди държави да пазят Родината. Отваряме небето си за военни самолети от Украйна, която не е член на НАТО, започва поста си Гешев.

Бившият магистрат посочва още, че това не е игра на стражари и апаши. Той продължава, че в края на Втората световна война сме били във война с почти целия свят, но това не означава, че ще оцелеем отново по същия начин.

Гешев обвинява сглобката, че слугува на чужди господари, без никой да го иска… и пита в коментара си: Е, не сте ли политически боклук, който трябва ние, гражданите, да изметем?Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук