ГЕРБ ясно заявява: Санирането трябва да продължи и да е безвъзмездно

Kандидатите за народни представители Божидар Петков и Емил Френгов разговаряха с гражданите за настоящата ситуация

ГЕРБ ясно заяви, че програмата за енергийна ефективност трябва да продължи при непроменени условия и на 100% да бъде безвъзмездна за хората, разясниха в разговори с гражданите кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Божидар Петков и Емил Френгов.

Над 130 жилищни сгради в община Димитровград са одобрени и със сключени договори, минали обследване и очакващи финансиране, ако продължи националната програма за саниране, както предвиждаше управленската програма на ГЕРБ, санирането им щеше да стане реалност. За съжаление, това не се случва и хората изразяват негодувание от хаоса в момента.

Нямаме никаква яснота как и изобщо дали ще продължи програмата. Говори се, че ще трябва и ние да плащаме със собствени средства. Това заявиха жителите от блокове по ул. „Патриарх Евтимий“, очакващи следващото правителство да продължи програмата за саниране.

Програмата категорично трябва да продължи във вида, в които ГЕРБ я предлага, категорични бяха хората на срещата.

Близо два часа кандидатите за народни представители разговаряха с гражданите за настоящата ситуация в страната и блокирането на важни проект.

Купуването и продаването на гласове е престъплениеПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук