ГЕРБ ХАСКОВО ОТКРИ КАМПАНИЯТА СИ С ВОДОСВЕТ

[quote]Кандидат-депутатите ще помагат на хората в наводнените села[/quote]

ПП ГЕРБ Хасково откри официално предизборната си кампания днес с водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил”. На ритуала присъства водачът на листата за кандидати за народни представители Делян Добрев, както и колегите му от листата и активисти на партията. Двамата свещеници Златко и Никола отслужиха литургия  за здраве и благоденствие на българския народ и помолиха Бог да помага на изпадналите в бедствие хора.

Заради наводнението през последните дни ПП ГЕРБ спира предизборната си кампания в национален мащаб, по решение на изпълнителната комисия на партията. Утре в Хасковски регион ще бъдат над 100 кандидати за депутати на партията от цялата страна. Те ще участват в разчистването на последиците от наводненията. Днес  кандидатите за народни представители от хасковската листа на партията Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и Деян Иванов вече бяха в наводненото село Странско. Те се срещнаха с хората в кризисния център и  предоставиха на най-засегнатите от потопа хора спално бельо, завивки  и одеяла. Заедно с 10 доброволци от младежките структури на партията в Хасково и Димитровград се включиха в разчистването на тинята от къщите на хората.

Dobrev-StavrevaОбединени земеделци подкрепят ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори, очакваме нашите 40-50 хиляди поддържници да гласуват за ГЕРБ. Това, пък, заяви на нарочна пресконферениця Петя Ставрева, лидер на обединени земеделци. По думите й ГЕРБ получи достатъчна подкрепа от десницата в България на последните няколко избори, затова те ще могат да реализират необходимите реформи.  Ставрева каза още: “България е като обран бостан. Както при предишното управление на социалистите, така и сега, средствата от европейските фондове за България бяха редуцирани”.

В Хасково обединени земеделци са свалили доверието си от Евгени Колев заради декларираното му желание за работа в друго направление и сега председател на структурата е Петър Иванов.

Обединени земеделци са съпричастни с пострадалите от наводненията в Хасковски регион и за пореден път се обявяват за превантивна политика в хидромелиорацията. Убедени сме, че ГЕРБ ще инициира необходимите законови промени в тази посока, каза Ставрева. За обединени земеделци е важно развитието на регионите. Част от това е програмата за развитие на селските райони, която заради управлението на последната тройна коалиция, бе блокирана, а в тази програма има много мерки свързани с поминъка и нови възможности за хората от малките населени места

„Смятам, че ние ще продължим да бъдем партньори и след изборите. Ние ще предложим реална алтернатива на българските граждани. Утре започва от днес. Ако днес подкрепим един достоен отбор – този на ГЕРБ, утре България може да се върне на европейския път и да има по-добри условия за развитие. ГЕРБ имат шанс да управляват и обединението на силите вдясно е изключително важно. Сметките трябва да отстъпят място на конструктивния диалог”, каза Ставрева.

По места и сега структурите на ГЕРБ и обединени земеделци работят добре. Пример за това е доброто взаимодействие на представителите на двете партии в СИК.

Радваме се, че „Обединени земеделци” са в нашия отбор и ни подкрепят, каза от своя страна Делян Добрев, водач на листата за кандидати за народни представители от ГЕРБ от хасковски избирателен район.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук