ГЕРБ СЕ ЖАЛВА ОТ ПОЛИТИЧЕСКА МЕТЛА

контакти

Хасковската структура на ГЕРБ се жалва от политическата чистка на управляващите в областта в момента. Като пример се посочва уволнението на инж. Николай Янчев – директор на териториално поделение „Държавно горско стопанство“. Според структурата на партията това е човекът успешно провел реформата в сектора на регионално ниво през 2010-2011 г. Оттам информират, че в стопанството влизат 340 000 дка в общините Хасково, Димитровград, Минерални бани, Стамболово, Маджарово, Харманли и Симеоновград.  Към днешна дата поделението е с оптимален щатен състав и за първи път на печалба.

„Уволнението без състоятелни мотиви има една цел – връщане на старата структура с разпокъсани и губещи горски стопанства, всяко със собствена администрация, чийто състав ще бъде попълнен от заслужили другари на ДПС и БСП.  В подкрепа на това е и факта, че за мястото е гласен верният кадър на ДПС – Ардино, Митко Младенов“, се казва в съобщението разпратено до медиите.

Герберите заявяват, че политическата метла, в момент, когато изпълнителната власт не може да бъде парламентарно контролирана, е израз на страх, реваншизъм и власт. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук