ГЕРБ ПЪРВИ С РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ, ЦЕЛИ МНОЗИНСТВО

Самостоятелно мнозинство в 43-тото Народно събрание, това е амбицията с която ГЕРБ тръгва на извънредните парламентарни избори през октомври.  За тях партията се регистрира първа в ЦИК. Стори го рано сутринта председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов, след като млади гербери седмица пазиха място пред вратите. Като нова победа над главния опонент БСП и първа срещу новия и лидер Михаил Миков, видя бъдещата надпревара вътрешният министър в правителството на Бойко Борисов.

Пожелаваме успех на служебното правителство и да си изпълни основният ангажимент – честни и прозрачни парламентарни избори. За нас е изключително важно да ограничим тази практика, която беше показана много агресивно на европейския вот – с купуването на гласове, коментира Цветанов.

Изборите на 5 октомври ГЕРБ визира като различни от всички останали в които партията е участвала, защото въпросът сега не е за най-добър резултат и управление, а за мнозинство с над 121 депутата в Народното събрание. Успех обаче бе пожелан и на останалите участници във вота!

Снимка – dariknews.bg

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук