ГЕРБ ПОЛУЧАВА ВСИЧКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА РИК, БЕЗ 1 ЗА БСП

РИК
контакти

ГЕРБ получава председателските места във всички Районни избирателни комисии – 30 от 31, сформирани за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 12 май. Само във Видин председателстващ на РИК ще бъде представител на БСП. Това реши на заседание Централната избирателна комисия.

В Хасково комисията ще оглавява Таня Захариева от редиците на герберите. Претенции към мястото имаха и социалистите, които се бяха спрели на Димитър Велев. Представители на двете партии влязоха в предизборна схватка при провеждането на консултации в областната управа през миналата седмица. Тогава те не успяха да стигнат до споразумение и окончателното решение остана да вземе ЦИК. Все пак Димитър Велев е назначен за секретар. Заместник-председател става Ибрям Мустафа от ДПС.

РИК – Хасково се състои от 13 членове. Те встъпиха в длъжност вчера. В 17 часа започнаха работа. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук