ГЕРБ: Борисов – премиер, друга алтернатива няма

Делян Добрев – част от преговорния екип за съставяне на правителство

контакти

Бойко Борисов е признат в цяла Европа и за нас е безалтернативно той да е премиер. Друго говорене са само слухове и вдигане цената на по-малките партии, заяви Владислав Горанов. Моята задача е да намерим правилния баланс между отделните партньори в една бъдеща коалиция, която да подкрепя или да участва в управлението, допълни той.

В информация до медиите от ГЕРБ съобщават, че Бойко Борисов оглавява преговорите за съставяне на правителство. От страна на партията, в преговорния екип са Цветан Цветанов, Владислав Горанов, Томислав Дончев и Делян Добрев.

В централата на ГЕРБ се провеждат серия от работни срещи, с цел предизборната програма на партията да бъде превърната в управленска. Очертават се приоритети и срокове за изпълнението им. Основни приоритети за ГЕРБ остават реформата в администрацията, съдебната и социалната сфера и образованието, съобщават от централата.

Предстои ГЕРБ да събере парламентарната група. С нея, в широк кръг, ще обсъди приоритетите си за реализация в 44-то Народно събрание.

Снимка: БНРПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук