ГЕРБ БИЕ В ОБЛАСТТА, ДПС – ВТОРИ, РЕФОРМАТОРИТЕ – ТРЕТИ, БСП – ЧЕТВЪРТИ

ПП ГЕРБ бие убедително в изборите за Парламент в област Хасково с 27,46 на сто, сочат данните от РИК, при обработени 72,29 процента от протоколите на секционните избирателни комисии.

На второ място се нарежда ДПС с 21,13%, на трето, Реформаторски блок – 14,87%, на четвърто, БСП – 12,44%. Следват на пето, Патриотичният фронт – 7,09%, на шесто, ББЦ – 6,19%, на седмо, Атака – 3,74%, АБВ – 2,38 на сто.

Осем са мандатите за област Хасково. От РИК към момента не уточняват как ще се разпределят те. Аз самият нямам яснота, коментира председателят на районната комисия Димитър Велев. Той допълни, че по-късно през днешния ден ще има повече информация.

По неокончателни данни, предоставени от ГЕРБ късно снощи, партията има преднина в Хасково, Димитровград, Харманли, Ивайловград, Тополовград, Свиленград, Ивайловград, Любимец.

Повече информация за областта и страната вижте ТУК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук