ГЕРБЕРИТЕ В ДИМИТРОВГРАД ОЩЕ СЕ ЧУДЯТ КОЙ ЩЕ ИМ Е ЛИДЕРЪТ

Герберите в Димитровград още се чудят кой ще бъде общински лидер на партията. През ноември миналата година бе проведено делегатско събрание, както вече писахме. То излъчи три номинации за поста – Иво Димов, Владимир Митрушев и Кирчо Кирев, като в събранието тогава участваха 116 делегати. Бяха номинирани и нови членове на общинското ръководство Това са общинският съветник Николай Колев, кметът на село Добрич Марин Маринов, служителката в кметската администрация Валентина Костова, директорът на СОУ “ Л. Каравелов“ – Валентин Христов и Боян Боянов.

Номинациите за координатор на партията в Димитровград и новите членове в общинското ръководство ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, начело на която стои Бойко Борисов.

Засега няма решение на Изпълнителната комисия. Всеки момент се очаква такова, информира от Пресцентъра на ГЕРБ в Хасково Диана Иванова. Тя не уточни срок, но каза, че когато решението стане факт, ще изпрати информация. По думите и Комисията е провеждала заседания, но този въпрос не е поставян на дневен ред.

Последно координатор на ГЕРБ за Димитровград бе Катя Чалъкова. В средата на миналата година тя депозира оставка от поста, който до този момент е овакантен.

baza metali

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук