Георги Мамалев представя биографична книга на сцената в Димитровград

Събитието – част от Младежки театрални празници, посветено и на 10-та годишнина на школа „Апропо“

Георги Мамалев ще гостува на цената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград на 5 април от 19:00 часа. Известният актьор ще представи посветената на живота му биографична книга „Усмихни се, човече!“.

Събитието е част от Младежки театрални празници, организирани за втора поредна година в Димитровград. През първите, миналата година, гостува голямата Стоянка Мутафова, която също, на среща-разговор в театъра, представи биографична книга.

В духа на „Уан мен шоу“ ще премине изявата на Мамалев. На сцената комикът ще изиграе част от описаните истории – забавни случки от живота му, дори се очаква да попее. След това публиката ще има възможност да му зададе въпроси, да се снима и да вземе автографи от него.

Тазгодишното издание е посветено и на 10-та годишнина от основаването на театрална школа „Апропо“. То започва в началото на април и ще продължи 5 дни. Празниците стартират с театрална работилница в културен дом „Химик“ и представлението „Любов, кафе и клюки – 10 години по-късно“. Продължават с комедиите „Момини седенки“ и „Глупаци“, на гостуващи театрални школи от Пловдив и Хасково, съответно – в „Химик“ и ОДТ „Апостол Карамитев“, където ще се състои и представление на участващите в работилницата. Отново в театъра, непосредствено преди срещата с Георги Мамалев, ще се проведе среща с Марио Михайлов и Ралица Добрева, от онлайн сериала „Следвай ме“… Всички събития са с вход свободен.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук