Георги засвидетелства любовта си към Нора с послание на билборд

С романтичен жест към своята съпруга по повод първата годишнина от сключения граждански брак през 2021 г., на огромен билборд в Димитровград Георги Гочев засвидетелства отново любовта си към своята любима Нора. Това стана през уикенда, когато Георги неочаквано изненада своята съпруга с публично обяснение в любов.

Нора и Георги сключват граждански брак на 19 юни 2021 г. в Димитровград. Преди това те са гаджета три години, през които са неразделни и се обичат лудо. На 17 януари 2020 г. Георги  решава да предложи брак на Нора на връх Снежанка и тя казва „Да“.

Следват две планирани дати за сватба, но пандемията и мерките тогава отлагат тържествата до юни 2021г., когато пред роднини и приятели двамата влюбени се вричат в съпружеска вярност.

За изненадата си Георги бе написал писмо с молба до кмета Иво Димов за съдействие да постави на общински билборд своето обяснение в любов на конкретната дата. Така освен кумовете, които участваха в изненадата, Община Димитровград  подкрепи красивия жест на младия мъж. Оттам пожелават на Георги и Нора щастие и споделени години заедно! Присъединяваме се към пожеланията!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук