Гасиха пожар в стая с електрически велосипеди в Димитровград

Пожар е избухнал в 1:25 часа снощи в стая, съхраняваща общински електрически велосипеди в Димитровград, съобщават от МВР – Хасково. Тя се намира в сградата, където са библиотеката, музеят и детският център.

На място веднага са изпратени спасителни екипи, които са потушили пожара, вследствие на който е изгоряло едно колело.

По данни на огнеборците, пожарът тръгнал от неизправна елинсталация при зареждане на батерията. Заведено е досъдебно производство, поясняват от пресслужбата на полицията.

Пламъците са унищожили почти напълно едно от колелата. На други две се е наложило да бъдат сменени гумите. С бързата си намеса огнеборците са спасили останалите велосипеди и част от постройката.

Електрическите колела бяха осигурени по международен проект и се ползваха безплатно за определен период преди около две години. Впоследствие бе взето решение за отдаване под наем, като таксата за час е 2 лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук