„ГАЛАКСИКО“ С ПОКАНА ЗА АНГЛИЯ

Галаксико
контакти

Галаксико“ получи официална покана за участие на състезание в Брайтън, Англия. То ще се проведе от 15 до 20 юли, като покана са получили 14 танцьори. Предстои ми нелеката задача да подготвя това пътуване, съобщи хореографът Тихомир Митев.

Той каза още, че на провело се в Бургас 15-то издание на Фестивал за класически, характерни и съвременни танци представители от центъра са спечелили 6 държавни стипендии. Това са Златомир Колев, Георги Каменов, Ивайло Янев, Ивета Бинева, Аделина Желязкова и Ясмин Кирилова. Ръководителят Тихомир Митев е получил статуетка, изразяваща признание от страна на организаторите.

След два дни от „Галаксико“ ще пътуват до Варна, където ще вземат участие на национален балетен конкурс. Той ще се проведе в Двореца на културата и спорта в морския град. На 8 май танцьорите ще се изявят в спектакъл, посветен на книгата, който ще се постави в драматичния театър в Сливен. Той ще се осъществи съвместно с балетния режисьор Христо Симеонов, а в него участие ще вземе Александра Сърчаджиева. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук