АНОНИМНИ ХАКНАХА ФЕЙСБУКА НА „ГАЛАКСИКО“

Галаксико
контакти

Балетен танцов центърГалаксико“ отскоро е с нова фейсбук страница. От преди няколко дни тя е била обект на успешна хакерска атака. Предишната страница беше с близо 2000 почитатели и много информация за дейността. Цялото съдържание е изтрито, но от танцовия център се амбицираха бързо да го възстановят. Сегашната засега е само със 109 харесвания и няколко публикации.

Това е варварски акт спрямо всички деца, както и техните родители. С нашата дейност популяризираме общината, областта и България. Бъдете сигурни, че сега балетът ще стане още по-силен и няма да го разруши, заяви хореографът Тихомир Митев.

Засега нямам подозрения кой може да стои зад атаката. Не искам и да хвърлям хвърчащи обвинения. Отправен е репорт и се очаква разясняване на случая, допълни Митев.

Той се извини на всички деца, родители, почитатели за създадената ситуация. Въпреки горчивината, хореографът заяви, че всяко ново начало е нови възможности и нови предизвикателства.

„Галаксико“ е създаден през 2002 г. Развива танцовите дисциплини класически балет, характерни танци, етно-фолко шоу, бели денс, МТВ шоу, синхро денс, стрийт-денс шоу и мажоретни танци. От центъра се готвят за отбелязване на 10 години дейност.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук