„ГАЛАКСИКО“ С КУПАТА НА РОЗАТА ОТ КАЗАНЛЪК

контакти

Галаксико“ спечели Купата на розата в националния конкурс за класически, характерни и модерни танци, провел се в Казанлък. Специална награда взе Тихомир Митев за най-добра хореография. С осем приза се отличиха децата от танцовия център. Те изпълниха 12 танца, като за първи път балетът се представи без солисти и без дуети. Това е и първо участие на този фестивал, съобщи Тихомир Митев.

След два дни на танцьорите от „Галаксико“ им предстои да открият 13-то издание на Международен детски етно фестивал в Минерални бани. Те ще направят това, тъй като през миналата година спечелиха голямата награда на изданието. Откриването ще осъществят малките мажоретки, след което ще се включи балета с два специални танца. Изяви ще имат и  за 1 юни – Деня на детето, на 8 юни за проект край река Марица, а от 13 до 15 юни ще се танцуват на Международен фестивал в Хасково. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук