„ГАЛАКСИКО“ АНОНСИРА ПРОГРАМАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ

Галаксико
контакти

Денс център „Галаксико“ анонсира програмата за отбелязване на 10-годишния си юбилей. Събитието ще се състои на 21 февруари, от 19 часа, в общински театърАпостол Карамитев“. Пропуски вече няма, съобщи хореографът на Тихомир Митев.

Концертът ще премине под мотото „С любов за вас“. От „Галаксико“ са приготвили 18 танца, в които ще се включат 80 деца. Специални гости ще им бъдат артистите от ансамбъл „Чинари“. Заедно на техния празник на сцената ще излезнат балетна формация „Рона“, фолклорен ансамбъл „Златна Тракия, вокално студио „Таралежите“, примабалерината на старозагорската опера Петя Вънева и др.

Юбилеят ще покаже срещата на поколенията. Настоящата студентка в НАТФИЗ и бивша прима на „Галаксико“ – Ива Александрова, ще изпълни „Лунната соната“. Лично съм подготвил хореографията по класическото произведение на Бетовен, похвали се Тихомир Митев.

Новите попълнения в балетния център ще представят смърфчетата. От 3 до 6 годишни деца, правещи първите си стъпки в танцовото изкуство.

За празника ще има около 60 килограмова торта. Тихомир Митев се надява да стигне за всички. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук