„ГАЗПРОМ“ ВЛИЗА С ДВЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Газпром“ отвори две бензиностанции в Димитровград. Те вече посрещат клиенти. Намират се на местата, където доскоро оперираше „Шел“. Става дума за двата обекта на излизане от Димитровград в посока Хасково и МБК. Руската мегакомпания е представлявана от „Нис Петрол“ ЕООД. Това стана ясно по касовата бележка, след зареждане на гориво. От снимката е видно, че все още на обектите предстои реконструкция. Свързахме се с фирмата, която обеща да ни информира през седмицата за това дали смята да открива други станции в областта.

По публикации в интернет става ясно, че „Нис Петрол“ е дъщерна фирма на „Газпром“, с която руският гигант навлиза на пазара на дребно с горива у нас. „Нис Петрол“ от своя страна е част от сръбското дружество на „Газпром“ – „Нафтена индустрия Сърбия” АД.  Сръбското дружество има седем бензиностанции в Пловдив и около 30 в България. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук