В ЧЕРНОГОРОВО: ВСЯКА БАБА С ФЕЙСБУК

контакти

Да се направят Фейсбук страници на всички желаещи баби в Черногорово. Такава амбиция си поставиха в димитровградското село, след откриването на клуб по интереси, към читалище „Поука“.

В клуба има два компютъра, с интернет. Подменени са дограмите, направен е и вътрешен ремонт. Ремонтът струва 8000 лв., осигурени от общинския бюджет. С времето амбицията е дейността да се разшири, като се предвижда ремонт и на втория етаж следващата година.Chernogorovo-klub

В клуба се надяваме да привлечем повече млади хора, които да обменят опит с по-възрастните. Това каза кметът на населеното място Живко Янков, който откри обновеното място, заедно с градоначалника Иво Димов. Преди това водосвет отслужи отец Антон.

Междувременно, в Черногорово се изгражда детска площадка, на стойност 10 000 лв. Те се осигуряват по проект по  „Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда“ /ПУДООС/. Площадката трябва да бъде готова до есента.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук