В цветовете на българското знаме грейва отново Ниагарският водопад

контакти

В бяло, зелено и червено ще грейне отново Ниагарският водопад, в чест на Националния празник на България – Трети март.

Бъдете с нас на 3-ти март от 10 вечерта (10 pm EST). Отново ще Ви направим съпричастни с осветяването на най-големия водопад в света Ниагара в цветовете на българското знаме!, съобщава на страница си Генералното консулство на Република България в Торонто.

Нека всички заедно – българите по света, и тези от Вас, които ще дойдат на живо, да усетят емоцията, нека бъдем горди с нашата история и нашия произход!, пишат организаторите.

Генералното консулство на Република България в Торонто ще излъчва на живо от страницата си във фейсбук пускането на светлините, които озаряват стихията в българския трибагреник.

За първи път в историята Ниагарският водопад бе осветен в бяло, зелено и червено през 2021 г. Поводът, тогава, бе навършването на 55 години дипломатически отношения между България и Канада. Цветовете на българското знаме огряха най-големия водопад в света и през предходните две години, ознаменувайки националния ни празник.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук