В ХАСКОВО ОБСЪЖДАТ БИЗНЕСА С КИТАЙ

контакти

В областната администрация ще се проведе бизнес семинар „Практични стъпки и оперативни програми за работа с Китай“. Ще бъдат предоставени съвети и и полезна информация за улесняването и увеличаването на стокообмена между България и Народната република, както и възможностите за промотиране на сектора „Туризъм“, съобщават от офиса в Хасково.

Срещата има не само информативен характер, но цели и набирането на конкретни проекти за инвестиции от Китай. В програмата на семинара са включени представяне на китайската икономика, добри практики в търговския обмен, перспективи в развитието на туризма, възможности за българо-китайски джойнт венчър.

Началото е обявено на 6 юни, от 15 часа, в зала „Марица“. Организатори са Българо-китайската търговско промишлена камара в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и Областна администрация. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук