В СЛИВЕН: МЕДАЛИ ОТ ТРИ МЕТАЛА ЗА БОРЦИТЕ НА ДИМИТРОВГРАД

Златният Микяй
контакти

С по един медал от трите призови метала се отчетоха борците на СКБ „Димитровград“ в Държавния лично-отборен шампионат за кадети в Сливен.  шампионат. Златен стана Микяй Наим в кат. 54 кг., като беше отличен и с купа за най-резултатен състезател на  състезанието. Със сребро остана Богомил Бонев кат. 76 кг., а бронзов медал завоюва Мирослав Иванов кат. 58 кг., Димитър Иванов кат. 58 кг. остана пети,  след загуба от брат си Мирослав за третото място.

Микяй и Митко бяха оставени да се борят в по-горни за тях категории, съответно 54 и 58 килограма. Те са безспорни титуляри в  обичайните  50 и 54 кг. и основната цел на подготовката им е Европейското първенство следващият месец в Черна гора, където от тях ще чакаме медали.

В СКБ „Димитровград” са с нагласа за нова напрегната седмица. Салим Салим, Микяй Наим, Димитър Иванов, Богомил Бонев и Нели Георгиева, като част от националните отбори за кадети и кадетки заминават за много силния турнир „Victory Cup  в турския курорт Анталия. Това ще бъде и една сериозна репетиция на момчетата и момичетата за Европейското първенство.

В четвъртък и петък /16-17май/ пък в Горна Оряховица ще се проведе Държавният лично-отборен шампионат за деца /11-13г./, където имаме амбиции за добро класиране, както за състезателите, така и в отборното класиране, анонсират от СКБ „Димитровград”.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук