В ПМГ РИСУВАТ ЗНАМЕТО НА РАЙНА КНЯГИНЯ, ПЕЯТ С КАРАОКЕ БУНТОВНИ ПЕСНИ

контакти

Знамето на Райна Княгиня рисуваха днес ученици от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград. Участваха 4 отбора, като качеството на творбите беше толкова високо, че журито обяви всички за победители, казват от гимназията.

Допълнителен заряд към заниманията внесоха караоке изпълнения на възрожденски песни, в които се включиха публиката и преподаватели. Имаше също викторина и редене на пъзел с образите на видни българи и светини. За десерт гостите изтеглиха късмети с романтични цитати от стари градски песни. В края на проявата всеки написа на листче това, с което свързва България и го залепи на специално табло.pmg-uspeh-2

Презентацията във фоайето на гимназията бе представителна изява на клуб „Извори на българската духовност“, по проект „Успех“. Тя бе посветена на просветителите и строителите на българската духовност през Средновековието и Възраждането.   

 

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук