В ПМГ ГОТВЯТ ТРАДИЦИОННО НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Традиционното кулинарно коледно състезание по английски език „Черешката на тортата” се проведе за 9-та поредна година в ПМГ „Иван Вазов” – Димитровград, съобщават от гимназията. То се осъществи на английски език, а журито оцени отборите в различни категории: плакат, естетически вид на официалната маса, представяне на ястията, вкусовите качества на приготвените продукти.

В надпреварата участваха 3 отбора от осмокласници. Събитието бе подготвено от преподавателите по английски език Анжелина Меличенко, Гинка Латева и Живко Желев. Според регламента, всеки отбор приготви салата, сандвичи, коктейл и десерт.

След оспорвана надпревара победител в състезанието е отборът на 8 a клас, а на второ и трето място са съответно 8 б и 8 в класове. По време на състезанието журито следеше за кулинарните качества на участниците и възможността им да комуникират на английски език. 

[box_info]Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛwww.trakiacable.net[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук