В НЕДЕЛЯ ТЕГЛЯТ ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ЛОТАРИЯТА НА ДАНЪЧНИТЕ

контакти

[quote]50 МЛН. КАСОВИ БЕЛЕЖКИ ИГРАЯТ ЗА АВТОМОБИЛ[/quote]

Точно седмица остава до тегленето на голямата награда в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите – страхотен нов автомобил. Потребителите на сайта www.kasovbon.bg могат да регистрират касовите си бележки до 16:59 часа на 9 декември, петък. Името на щастливеца, който ще грабне колата, ще бъде изтеглено на 11 декември, неделя, в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. От началото на инициативата – 16 ноември 2015 година до днес за участие са регистрирани 50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева. До момента данъчните са раздали 50 смарт телефона и 11 телевизора.

От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 1,5 милиона касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 4,5 милиона. В последните дни преди тегленето на автомобила, съвсем очаквано, интересът рязко се засилва.

До момента най-високата регистрирана сума в Лотарията е 10 000 лв., а най-ниската – 3 стотинки, сочи статистиката на играта. От Хасково играят близо 4 000 фенове с общо 1 236 000 бележки.

От офиса на Агенцията в Хасково напомнят, че в Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите до момента можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg .

От НАП в Хасково напомнят още, че е много важно хората да пазят касовите си бележки или пък техни сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук