В и К – ДИМИТРОВГРАД С НОВ УПРАВИТЕЛ

В и К - Димитровград, Тихомир Гочев
контакти

Нов управител има от днес В и К – Димитровград. На общо събрание, с гласа на държавата, притежаваща 51% от дружеството бе избран Тихомир Гочев, инженер с 10 годишен стаж в същото предприятие. На поста той сменя Станимир Евтимов, освободен преди това в първа точка от дневния ред.  Друг е и контрольорът на дружеството. Досегашният – бившият заместник-кмет Христо Колев отстъпи мястото на Теодора Косева от София. Събранието упълномощи още министъра на регионалното развитие и благоустройството да сключи договор за управлението и контрола на водното дружество с новоизбраните управител и контрольор. Функциите те поемат след вписване на промените в Търговския регистър. Срокът за това е 3 дни.

Във В и К – Димитровград общината има 49% участие, но нейният представител Тодор Ташев не гласува, понеже не получи мандат на последното заседание. Такъв имаше за предишно общо събрание със същия дневен ред – на 5 февруари, но то не се състоя заради отсъствие на представител от МРРБ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук