В значим икономически форум в Пловдив участва кметът на Димитровград

контакти

В един от най-значимите икономически форуми за годината в България – „Индустрия 4.0“, участва днес кметът на Димитровград Иво Димов, съобщават от Общината.

Събитието се провежда в Пловдив, където конференция събира водещи фирми в българската и европейска индустрия, утвърдени икономисти и експерти. Организатори са „Тракия Тех“, „Капитал“ и Община Пловдив.

В конференцията ще участват над 400 специалисти от бизнеса, промишлеността, дигиталния мениджмънт и държавната администрация. Мащабното събитие ще разгледа къде се намира България по отношение на новите технологии, изкуствения интелект и създаването на нови – по-добри и по-умни продукти, както и какъв ще е ефектът за региона от това, посочва БНТ – вижте във видеото.

Същевременно, припомняме, че преди дни бе обявен стартът на пилотно изследване за качеството на живот и инвестиционния профил. То стартира от Димитровград, ще продължи и в други, малки и големи, градове на страната. Проектът е свързан с продължаващото стратегическо партньорство между Община Димитровград и „Тракия Тех“, с допълнителен ресурс на социологическа агенция „Ноема“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук