В Есенните музикални дни: Концерти, изложби, джаз фестивал и „България танцува“

контакти

Пет концерта, три изложби и прожекция на филм са част от проявите, включени в програмата на Есенните музикални дни „Жул Леви“, които стартират на 1 октомври в Димитровград, когато се отбелязва Международния ден на музиката.

Есенните музикални дни продължават до 6 ноември, докогато, в отделни дни са поместени събитията. Те включват още 12-то издание на Младежки джаз фестивал и 15-то издание на Националния танцов конкурс „България танцува“.

Откриването, на 1 октомври, ще е с концерт на Забавно-духовия оркестър. На 8 октомври предстои концерт на Акустичното джазово трио. На 16 октомври ще бъде първата изложба, когато ще се състои и третият концерт… Подробности за тези и другите прояви, вижте в програмата, встрани. Входът за всички тях е свободен.

Макар официалното откриване на Есенните музикални дни да предстои на 1 октомври, своеобразният им старт бе даден в средата на септември, с концерт на популярните чешки изпълнители Дорота Барова и Мирослав Хишка.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук