ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ДАДЕ 500 ЛЕВА НА МНИМ ПОЛИЦАЙ

newbeautyМъж, представил се за полицай, успя да измами възрастна димитровградчанка да му даде 500 лева, информират от полицията. Той позвънил на домашния телефон на 76-годишната и съобщил, че тя трябва да очаква обаждане от измамници. За целта трябвало да изпълни инструкциите им, за да могат те да бъдат заловени.

Жената събрала поисканите 500 лева и ги оставила пред входната врата на жилището си, на ул. „Мусала“ в Димитровград. По-късно се усетила, че е измамена и позвънила на спешния телефон.

Схемата е същата, за която преди дни полицията предупреди хората. Тя се използва в последния месец и се изразява в това, че измамници звънят на случайни номера, представящи се за полицаи. Последните използват доверието на хората, обясняващи, че искат да предотвратят престъпление, но мотивите им са коренно различни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук