„Възраждане“ в Хасково: Скоро ще управляваме България

За нас другите са едно и също съдържание в различни опаковки, заяви лидерът Костадин Костадинов

Ще управляваме България в много скоро време. На предстоящите парламентарни избори сме си поставили за цел да бъдем първа политическа сила и ще бъдем. Това заяви Георги Георгиев, който ще бъде водач на „Възраждане“ за 29-ти Многомандатен избирателен район (МИР) за вота на 2 октомври.

В Хасково пристигна и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Генералната цел е да управляваме България, подчерта той. Искаме това не заради елементарната власт, а защото в момента няма друга политическа сила, която да може да реши генералните проблеми. На тези избори ние ще предлагаме само и единствено решения. Няма да коментираме другите. За нас те са едно и също съдържание в различни опаковки. Ще се борим за доверието на избирателите, за да можем да управляваме самостоятелно държавата, категоричен бе Костадинов.

Сред най-важните ни приоритети са увеличаването на доходите, ремонтирането на пътната инфраструктура, подобряване качеството на питейната вода и успешно реализиране на Водния цикъл, заяви Георги Георгиев. За себе си водачът каза, че е инженер-химик по образование, от дълги години работи в тежката химия. Той бе народен представител в предходните месеци от редиците на „Възраждане“. Избран е бил от Кърджали, където също ще води, но ако формацията има депутатско място от Хасково, оттам ще стане народен представител, стана ясно на пресконференцията, на която бе представена листата на „Възраждане“. На изборите на 2 октомври в 29-ти МИР – Хасково партията ще участва с листа от 16 кандидати.

Снимка, принтскрийн: xnews.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук