„Възраждане“ в Хасково: Доверието към нас се увеличава

контакти

Доверието към нас се увеличава, заяви на пресконференция в Хасково Георги Георгиев, който ще води листата на „Възраждане“ за 29-ти многомандатен избирателен район (МИР) на изборите на 2 април тази година. Така е, защото говорим това, което мислим и правим това, което говорим, допълни той.

Георгиев отново е начело на листата на формацията за Хасково, която бе представена днес и ще бъде регистрирана в Районната избирателна комисия (РИК). Ще е начело и на листата в регион Кърджали, като поясни, че ако бъде избран и от двете места, ще предпочете да влезе в следващото Народно събрание от Хасково.

Амбициите ни за област Хасково е да подобрим значително представянето си, спрямо предходните избори, заяви Георги Георгиев, като подчерта, че това означава постигането на два мандата. Още от изявлението му – във видеото:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук