Възпитаник на ФК „Бригада“ и „Лудогорец“ пази за България при разгром над Словакия

контакти

Възпитаникът на футболен клуб „Бригада“ – Димитровград и разградския „Лудогорец“ Пламен Пенев пази на вратата за България, която победи категорично като гост Словакия с 3:1 в контролна среща между юношеските национални отбори до 15 години на двете страни.

Юношеският национален отбор на България до 15 г. спечели с 3:1 първата от двете контроли срещу връстниците си от Словакия като гост, но пропусна да се поздрави с доста по-изразителен успех, съобщават от Българския футболен съюз (БФС). Следващата контрола между двата тима е на 6 октомври (четвъртък) от 12:00 часа.

Димитровградчанинът Пламен Пенев в момента е на 14 години. Още 5-годишен става част от школата на „Бригада“. Когато е на 11 години, заминава за Разград, за да стане част от „Лудогорец“ и да продължи да се развива като състезател. От около половин година пази за юношеския национален отбор на България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук