Възобновяват прегледите със специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

контакти

Скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом” ще се провеждат на 7 октомври 2023 г. (събота) в гинекологичния  кабинет в Медицински център „Шанс” в Димитровград, съобщиха от Общината. След лятната пауза от няколко месеца, това са първите прегледи.

Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. Те ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, д.м., наскоро защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен „Доктор“, с научна тема: „Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума“.

Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“, с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Предварително записване на телефон: 0897079757

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук