ВЪВ ФОРМА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ

Празниците и почивките са хубаво нещо, но скоро свършват. Идват първите работни дни, които на мнозина се струват безкрайни. Най-силно това се усеща след Коледа и Нова година, особено ако сте слели почивните дни.

Как да влезем във форма, след празниците? На първо място, трябва да си припомним положителните празнични емоции, които да ни заредят за новото начало. Споделете ги и с колегите си, за да подобрите средата в цялост. Помислете и за по-здравословна храна, но внимавайте със строгите диети. След празничното хапване и пийване, те не са за предпочитане. Постепенно си върнете ритъма на работното място, но не бързайте, за да не си докарате допълнителен стрес. Разхождайте се повече и се усмихвайте.

Не съжалявайте, че празниците са свършили. По-скоро вижте кога ще бъде следващата почивка – по-дълга или по-кратка. Това, със сигурност, ще повиши резултатите ви във всички сфери.

baner-wid olea-625-50 ban tivibearings ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук