Въвеждат СМС паркиране в Димитровград от 1 юли

За удобство на гражданите ще има още три варианта за разплащане

От 1 юли 2022 г.  ще стартира новата система за  таксуване в зоните за платено паркиране. Тя ще позволява плащането да става вече и чрез СМС, съобщават от Община Димитровград.

За удобство на гражданите ще има още три варианта за разплащане при паркиране: чрез мобилно приложение Mobzzo, чрез предварително закупен електронен билет от определени търговски обекти  и  досегашния чрез паркомат.

Местата, от където ще могат да бъда закупени билети за паркиране, са: PEPE Garden на бул. „Г. С. Раковски“, Mister Corner на бул. „Димитър Благоев“ (срещу Водната кула) и магазин BULEVARD на бул. „Г. С. Раковски“.

Новата система позволява впоследствие да се надгражда, като се добавят нови търговски обекти, от които да могат да се закупуват билети, както и да се добавят нови паркинги и паркоместа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук