Второ място на регионален турнир класира Мартин Бонев за Държавно лично първенство по тенис

Възпитаникът на тенис клуб „Димитровград“ Мартин Бонев се класира на второ място на Регионално първенство, за състезатели до 12 години, проведено в Пазарджик.

На финала при момчетата, Мартин се изправи срещу Александър Толев, от тенис клуб „Стоянстрой“ – Пловдив, като отстъпи с 2:6.

Регионалното първенство, част от календара на Българската федерация по тенис /БФТ/, се проведе по програмата „Тенисът – Спорт за всички“ с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

Мартин Бонев

С постигнатото второ място, Мартин Бонев се класира директно за Държавно лично първенство, за състезатели до 12 години. То трябва да се проведе от 8 до 15 август на кортовете на тенис клуб „Дема“ – София. В него ще участват 32-та най-добри състезатели в България за посочената възраст.

Още един представител на област Хасково се представи отлично в регионалния турнир. При момичетата, Рая Стайкова, от тенис клуб „Свиленград“, спечели първото място, надделявайки над Силвия Стайкова, от тенис клуб „Августа Траяна“ – Стара Загора, с 6:0.

Мартин Бонев – със синята тениска на водещата снимка, от БФТПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук