Втори протест стягат в Димитровград

контакти

След първия протест в Димитровград, миналата неделя, тече подготовка и за втори. Според уведомлението, внесено в Общината, той ще е на 25 ноември вечерта, с мото: „Народът срещу системата“.  Планиран е като митинг – шествие, съобщиха организаторите.

Сборният пункт отново е на площада пред Общината, както преди седмица, но маршрутът ще е по-дълъг – през пешеходната алея „България“, кръговите кръстовища при новата Автогара, Водната кула и Панорамен път и връщане по същия път. Очакването на организаторите е в акцията да се включат около 500 човека.

Протестът миналата неделя бе с маршрут от централния площад до края на алея „България“ и обратно. Тогава се стигна до блокиране, за известно време, на двата булеварда – „Благоев“ и „Раковски“, което бе повод за полицията да състави актове на протестиращи. От МВР обаче поясниха, че санкциите не са за това, че някой е протестирал, а че е извършил нарушение по време на протеста.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук