ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГЛЕДАНА КАТО ЦВЕТЕ

8 март
контакти

[quote]НА 8 МАРТ ПОДАРЪКЪТ ТРЯБВА ДА Е ОТ СЪРЦЕ, А НЕ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ[/quote]

Всяка една жена трябва да бъде гледана като цвете. Ние сме много крехки същества. Красотата на нежните половинки и цветята са почти идентични. Когато обичаш, даваш цялата си душа. Това те прави добър човек. Като видя цветя и полудявам, независимо къде са. Трудно може да се изрази с думи, казва Десислава Михова, собственик на арт ателие „Магнолия“.

За 8 март всяка дама иска да получи подарък от любимия човек. В този ден винаги се събуждам с усмивка, защото знам, че ще бъда обградена с много любов. Любимите ми цветя са червената роза и орхидеята. Останалите ги поставям на едно ниво. Няма значение за празника какъв ще бъде подаръка – букет или едно цвете. Важното е да е от сърце, а не от задължение, допълва тя.

Натъжава се, когато вижда злоради хора, забравили за обичта. Дразни се от противоборствата, с които е изпълнено обществото. Добронамереността един към друг почти се е загубила. Споделя, че има много ценно вътре в душата на всеки. Обичта и разбирателството трябва да бъдат не само между мъжа и жената.

Определя себе си като човек, занимаващ се с изкуство. Наскоро осъществи и изложба. Освен с живи цветя в изобилие, занимава се със сухи декорации, аранжировки върху картини, пана, смесени пясъци, сувенири, авторски произведения в най-различни стилове. Вдъхновението и идва от сърцето. Всяка година гледа да прави различни неща. Тази актуални са кошниците с бонбони с различните видове декорации и съчетание на цветове. Кани хората в ателието си, за да видят какво ще им предложи. То се намира на ул. „Климент Охридски“ 3.

Посрещам клиентите винаги с усмивка. Дори да ми е било тъжно, никога не съм си позволявала да се оплаквам, да роня сълзи или да съм намръщена. Радвам се, когато други колеги ме посрещат така.

Посланието ми към хората е да се обичат повече. Усмивката да е винаги на лицата им, защото тя показва същността на човека. Животът е напрегнат, мислим за страшно много неща и трудно се отдаваме на голямата любов. На лудо влюбените само мога да се радвам и да им се възхищавам, категорична е Десислава Михова. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук