Военното поделение в Хасково отваря врати на 1 юни

И какви още прояви за Деня на детето?

контакти

Военно формирование 52740 – Хасково организира Ден на отворени врати на 1 юни, когато децата честват своя празник.

От 13:00 до 16:00 часа във войсковия район, който се намира на улица „Стара планина”, са добре дошли всички деца, техните родители, учители, близки и всички, които искат да се докоснат до професията военнослужещ, съобщават пресслужбата на военното поделение.

Община Хасково също кани на празник за Деня на детето… Голямото детско парти започва в 16,00 часа в парк „Кенана“, до езерото. Програмата може да видите на сайта на Общината в областния град.

Разнообразна е и програмата, организирана от Община Димитровград. На самия 1 юни тя започва преди обяд, а общоградското тържество ще е от 17.30 часа по алея „България“ и пл. „Поезия“.

Междувременно, двудневен детски етнофестивал „Децата на Балканите с духовност в Европа“ се провежда в Минерални бани. На 4 юни, пък, детски празник ще се състои на Светилището на нимфите и Афродита, край димитровградското село Каснаково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук