Водачът на БСП Атанас Зафиров: Последователно отстояваме интересите на гражданите

Пълна листа за 29-ти избирателен района – Хасково регистрира формацията на социалистите

контакти

Пълна листа за участие на парламентарните избори за 29-ти избирателен район – Хасково, с водач Атанас Зафиров, регистрира „БСП за България“ в Районната избирателна комисия.

По-различното на предстоящите избори е, че този път фигурата на спасителя, на месията или на новата партия, която идва и обещава да оправи нещата бързо, няма да я има. Политическият терен ще бъде значително по-чист и вярвам, че сблъсъкът ще бъде на политики, на идеи и програми. Очаквам хората да гласуват за партии, които са доказали, че могат да бъдат последователни в отстояването на интересите на всички български граждани. БСП е такава партия, подчерта водачът Атанас Зафиров.

Той изрази надежди, че политическият сблъсък ще бъде по линията ляво-дясно и център. Така хората ясно ще могат да преценят за кога да дадат вота си. И допълни, БСП е гарант за продължение на левите политики и придобивки, които бяха извоювани благодарение на нея при предишното управление и в последния парламент.

Листата на БСП за хасковския избирателен район е балансирана и успешна. Фигурират представители от всички общини, които съчетават опита, младостта и интелекта. За мен е чест да съм неин водач, заяви Атанас Зафиров, като подчерта, че е сигурен в по-добрия резултат, който БСП ще постигне, както подобава на една партия със 130-годишна история. Това е листата на победителите, категоричен бе водачът.

Като основание за по-успешното представяне Зафиров посочи промененият начин на гласуване, постигнат благодарение на усилията на БСП. Това ще даде възможност на всеки български гражданин да  упражни правото си на вот, като избере начина на гласуване. Така се създава предпоставка за по-висока избирателна активност, което ще гарантира по-изразена политическа представителност в следващото Народно събрание.

Наясно сме с особеностите на област Хасково, която за съжаление, по последните статистически данни, е на дъното по ръст на доходите. На дневен ред е социалната и темата за неравенствата, за бедността. Ние предлагаме конкретни решения. Показали сме, че ги отстояваме, заяви водачът за Хасково на парламентарните избори.

Като продължение, Атанас Зафиров коментира, че БСП осъжда войната, като настоява за по-активно ангажиране на българската държава в опитите за мирното решаване на военния конфликт в Украйна.

Акцент в изказването му бе подготовката за референдум, иницииран от БСП –  срещу джендър идеологията в училищата. Този референдум трябва да има успех, за да не допуснем чужди на българския бит, морал и традиции явления да навлязат в българското училище. Ще бъдем безкомпромисни в защитата на бъдещето на нашите деца, категоричен бе Атанас Зафиров.

Листата на БСП за 29-ти избирателен район – Хасково, вижте на страницата на РИК – на следния ЛИНКПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук