ВМРО ПОДКРЕПЯ ОБЩ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, ББЦ АУТ ОТ НЕГО

ВМРО – Хасково смята, че коалиция с НФСБ ще отговори на очакванията на членовете в посока на създаване на общ патриотичен фронт, съобщават от структурата в областния град. Мястото на ВМРО в такъв политически съюз е естествено и идейно обосновано. Тази позиция, представителите на ВМРО – Хасково ще отстояват и на предстоящото заседание на Организационния съвет, където  ще бъде взето решение за коалиционната политика на предсрочните парламентарни избори, информират от политическата структура.

Общ патритотичен фронт подкрепя и ВМРО – Димитровград. Това е било решено на заседание на общинското ръководство по повод исканата официална позиция от партията на Валери Симеонов.

Преди няколко дни политическият съвет на НФСБ не прие отправената покана от страна на „България без цензура“ за съвместно участие на предсрочния вот. Част от създадената от Бареков коалиция е и ВМРО, заедно с „Гергьовден“ и ЗНС, но поканата е била отправена само към воеводите.

Междувременно, ББЦ – Хасково не желае в своите редици Иван Петров. Оттам заявяват, че преминалият през ГЕРБ и БАСТА политик вече нямал общо с тях.

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук