ВМРО, НФСБ и „Воля“ обединени на изборите като „Българските патриоти“

ВМРО, НФСБ и „Воля“ са постигнали споразумение да се явят заедно на изборите на 11 юли под името „Българските патриоти“. Те са приели още, че лидерите на формациите няма да участват в листите.

Коалицията се обединява около 10 основни принципа, които накратко, са необходимост от национално помирение и единство, повишаване на доходите на българските граждани, адекватни мерки за справяне с демографската катастрофа, недопускане на ДПС в управлението, независима националноотговорна външна политика, защита на традиционното българско семейство и семейни ценности, прекратяване на привилегиите на определени общности, които стават генератори на престъпления, детска раждаемост, контролиран вот, въвеждане на регионално самоуправление и разширяване на правомощията на общините, нулева толерантност към корупцията към назначаването на отговорни постове на кадри с недостатъчна или неподходяща за поста квалификация, стартиране на дебат за Обществен договор.

Прави впечатление липсата на „Атака“ в коалицията, с която НФСБ и ВМРО бяха заедно в 44-ото Народно събрание, като „Обединени патриоти“. Третият партньор сега се очертава „Воля“. Същевременно в изборите за 45-ия Парламент ВМРО реши да се яви самостоятелно, а НФСБ и „Воля“ – заедно, но никоя от формациите не постигна резултат, за да има депутати…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук