Вместо оставка, д-р Матеев кандидат в два конкурса – за МБАЛ и Медицинския център

Д-р Матей Матеев бе обявил преди време, че подава оставка като управител на МБАЛ „Света Екатерина“ – Димитровград. Явно, се е отказал от тези си намерения, тъй като е подал документи за участие и в двата конкурса – за болницата и Медицинския център.

По конкурса за управлението на МБАЛ д-р Матеев е единствен кандидат. Документи той е подал и за управлението на Медицинския център. За центъра има още един кандидат – Емилия Милева. Това обясни адв. Коста Костов, който председателства двете комисии по избора. Заявления за участие и в двата конкурса се подаваха до 16 февруари.

Припомняме, че начело на Медицинския център от 2009 г. бе д-р Елисавета Стефанова. Сега обаче тя не е подала документи. Д-р Милева, която кандидатства на поста, е гастроентеролог към Медицинския център.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук