Вместо визитка, непознат грабна 10 хил. евро от офис

Обраха злато и пари от дом, жена хвърли наличните си средсвта на измамници

Вместо визитка, непознат грабна 10 хил. евро от офис на фирма в Хасково, на ул. „Н. Радев“. Кражбата е регистрирана в миналия петък, съобщават от пресслужбата на полицията.

Неизвестният влиза в офиса и поисква визитка. Докато 67-годишният собственик се суетил, дошлият открадва оставените на бюрото му 10 хил. евро, след което изчезва с лека кола. Разпитва се потърпевшият, дал описание за човека и автомобила му.

Домова кражба е осъществена в Хасково, информират още от Областната дирекция на МВР. 6000 лева, 200 евро, 60 турски лири и 200 грама златни накити са откраднати от жилище на бул. „Илинден“, използвайки подправен или подбран ключ.

Същевременно, възрастна харманлийка хвърли на измамници наличните си 10 хил. лева. По обяд в петък й позвънил мъж, представил се за полицай, който я подлъгал да хвърли парите през терасата си на бул. „България“ в Харманли.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук