Влиза ли Стефан Димитров в кметската надпревара за Димитровград?

контакти

Много неочаквано за мен Стефан Димитров влиза в надпреварата за кмет на Димитровград… Това написа на фейсбук страницата си един от кандидатите за главния стол в Общината – Иван Евлогиев.

Димитров, който е лидер на коалиция „Да за Димитровград“, е споделил публикацията на страницата си в социалната мрежа, но не бе открит за коментар. От коалицията нито отрекоха, нито потвърдиха информацията, с обяснението, че това Димитров трябва да стори лично.

В разговор, Иван Евлогиев, който пръв обяви кандидатурата си за кмет, още в началото на август, заяви, че информацията му е достоверна, затова и я споделя, но не разкри подробности.

Стефан Димитров бе кмет на Димитровград от   2007-а до 2011 година. В следващия мандат 2011 – 2015, не се кандидатира за мястото, а „Да за Димитровград“ издигна Катя Панева, която сега също е в надпреварата за поста, но от Коалиция „Демократична България”. Димитров бе сред кандидатите през мандат 2015 – 2019. Дали ще е такъв и на предстоящите местни избори, ще се разбере.

„Да за Димитровград“ беше единствената опозиционна група в Местния парламент. Не го казвам като нещо лошо. Напротив, всеки един Общински съвет трябва да има и опозиция, и хора, които мислят по различен начин от мнозинството, с надежда за промяна…“ Това е част от последното засега официално изявление на Стефан Димитров, отправил го на тържественото заседание на ОбС на 2 септември, по повод празника на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. ЩО БЕ СТЕФЧЕ? ЩО СТЕФАН ДА Е НАГЪЛ, ПА ДРУГИТЕ ДА НЕ СА?… И ЩО ДА Е НЕОЧАКВАНО – ЩОТО НЯКОЙ Е РАЗЧИТАЛ НА РЕСУРСА МУ ЗА ПОДКРЕПА, ЛИ? ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРА! АЗ ЛИЧНО СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН, ЧЕ ЦЯЛ „НЕОХИМ“ И ВСЕ ОЩЕ СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО, ДО ЕДИН ЩЕ СА „ЗА“!… И КАТО ПРИБАВИМ ПОДКРЕПАТА НА ИВАН И МАКО НА ВТОРИ ТУР…

  2. ЩО БЕ СТЕФЧЕ? ЩО СТЕФАН ДА Е НАГЪЛ, ПА ДРУГИТЕ ДА НЕ СА?… И ЩО ДА Е НЕОЧАКВАНО – ЩОТО НЯКОЙ Е РАЗЧИТАЛ НА РЕСУРСА МУ ЗА ПОДКРЕПА, ЛИ? ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРА! АЗ ЛИЧНО СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН, ЧЕ ЦЯЛ „НЕОХИМ“ И ВСЕ ОЩЕ СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО, ДО ЕДИН ЩЕ СА „ЗА“!… И КАТО ПРИБАВИМ ПОДКРЕПАТА НА ИВАН И МАКО НА ВТОРИ ТУР…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук